miércoles, 18 de septiembre de 2013

27 de setembre: tornem a trobar-nos!!!

Un cop passada la calor Do de Pit tornem a engegar les nostres trobades de suport mare a mare, un espai on des de fa 15 anys mares i bebes (pares, àvies, tietes... també són benvinguts) poden compartir una estona i, si cal, resoldre dubtes entorn al tema de la lactància, gràcies a les experiències de cada un i a la formació que aporten les mares assessores.
 
A més a més aquest proper mes d'octubre portarem a terme, conjuntament amb l'associació Porta'm a Prop, diefrents activitats entorn a la Setmana Mundial de la Lactància Materna (en les properes setmanes anirem fent-ne la difusió).

D'altra banda aquest curs engeguem amb molta il·lusió davant la previsió d'un trasllat al llarg d'aquest trimestre ja que, un cop finalitzades les obres, ens traslladarem a la seu del nou CAP general de pediatria de la ciutat de Tarragona, ja us anirem informant.

Davant aquest canvi, sumat a les diferents activitats a realitzar, hem decidit realitzar les trobades d'aquí a desembre de forma QUINZENAL, mantenint-ne l'hora i el lloc: divendres de 18 a 19h. a la biblioteca del CAP Jaume I de Tarragona. Durant algunes d'elles a més de la consultoria habitual entorn a la lactància, oferirem xerrades de temes més específics.

CALENDARI:
27 de Setembre: Trobada
4 d'octubre: Trobada
25 d'Octubre: Trobada
8 de Novembre: Trobada i Xerrada "La Lactància en tandem" a càrrec de Rocío Solís
22 de Novembre: Trobada i xerrada "Lactància i incorporació al món laboral" a càrrec d'Ana Pacheco
20 de Desembre: Trobada

Us hi esperem!!!