domingo, 29 de septiembre de 2013

SETMANA MUNDIAL DE LA LACTÀNCIA MATERNA: T'HO PERDRÀS?

Amb l'octubre arriba la Setmana mundial de la Lactància Materna, un moment que serveix a grups de lactància de diferents punts del planeta per oferir activitats que permetin informar i sensibilitzar a la població respecte a tot allò que envolta la lactància, centrant-nos especialment en un lema cojunt, que en aquest cas es "Suport a les mares que alleten: proper, continuu i oportú". Per si en voleu més informació un adjuntem aquest enllaç http://albalactanciamaterna.org/blog/semana-mundial-de-la-lactancia-materna-2013

Per aquest motiu Do de Pit i Porta'm a Prop volem oferir un seguit de xerrades i activitats obertes i gratuites, que ens permetin a tots plegats gaudir d'aquests dies alhora que aprendre una mica més entorn a diferents temes relacionats amb donar el pit.

PROGRAMA DE LA SMLM 2013

  • Dimecres 2/10 18h. Ciberaula hj23 Presentació de la SMLM 2013. Xerrada-col.loqui: El rebuig de la mare a alletar “L’agitació de la lactància. Modera: Anna Román, assessora de lactància materna de Porta'm a prop. Amb la participació de varies de les assessores de lactància de Do de Pit.

  • Dimecres 9/10 18h. Ciberaula hj23 Presntació de la SICB 2013. Xerrada: "La fisioteràpia i els portanadons, la importància de saber escollir" a càrrec de Blanca Solé, fisioterapeuta (Mab tot per la dona).

  • Divendres 11/10 18h.Taula rodona sobre la importància del suport mare a mare en la lactància amb la participació del Dr. Adolfo Gómez-Papi, pediatra neonatòleg i membre de la comissió espanyola de lactància, de la Paloma Navarro, nutricionista, de la Joana Fernandez Miró, psicòloga clínica (Tots tres membres del grup d'alletament de l'HJ23) i d' Ana Pacheco, assessora de lactància de Do de Pit. i. Lloc: Col.legi de farmacèutics

  • Dissabte 12/10 Ciberaula hj23 11h. Xerrada: La importància del contacte, els primers mesos, a càrrec de Vanessa Callejón educadora de massatge infantil (Kuidam), a continuació Taller de portanadons a càrrec de Damaris Esteve, assessora de portanadons de Porta'm a prop.
  • Al acabar (dissabte 12/10)  DINAR al parc del Francolí. (compartirem  menjar, vivències, experiències, trucs de porteig, de lactància i el que vulguem)

  • Divendres18/10 Xerrada: "Els nadons superdemandants" a càrrec de Paloma Navarro, nutricionista i membre del grup d'Alletament de l'HJ23 Lloc: Col.legi de farmacèutics. Clausura SMLM 2013 a càrrec de Rocio Solís, assessora de lactància de Do de Pit.

Amb el suport de:

Col.legi de farmacèutics
TO2bebe
L'Espiga D'Or
Farmàcia Ester Fernandez
Farmadieta
TAU SALUT
KUIDAM
Embolikam
Mab tot per la dona
UNICEF
IHAN
Associació Dhides
La caseta de l'arbre