jueves, 20 de noviembre de 2014

El proper 27 de novembre xerrada de l'Adolf Gómez Papí: "El poder de las caricias. Como el desapego afecta al estrés infantil"



Des de Do de Pit intentem oferir suport a les mares (i pares) i els seus bebés amb les dificultats davant la lactància.  I és que estem convençudes que el suport a mare a mare és bàsic i molt enriquidor en aquesta etapa tan important per qualsevol família, per qualsevol dona.

A partir de les reunions com espai obert, d'escoltar respectuosament, de donar suport, de compartir coneixements... hem comprovat que sovint moltes angoixes, dubtes i problemes disminueixen o fins i tot es solucionen.
Però de vegades detectem problemes on cal un professional sanitari que valori si cal intervenir un “frenillo”, fer un cultiu de llet, derivar a un especialista...
Per això contar a Tarragona amb un pediatra especialitzat en lactància com el Dr. Gómez Papí és per Do de Pit tot un luxe.

Per aquest motiu, i sabent  que no tothom va poder escoltar-lo a les magnífiques jornades de Porta’m a Prop, contarem amb ell el proper 27 de Novembre per parlar-nos de “El Poder de las caricias: Como el desapego afecta al estrés infantil” a les 18h a la sala de El Corte Inglés.


Us hi esperem!!!!

*Veureu que al programa del Corte Inglés fica un altre ponent, ha estat un error, disculpeu