lunes, 22 de diciembre de 2014

Bon Nadal des de Do de Pit... passat reis tornem!!!

Bones a totes i tots!!! Aprofitem aquesta entrada per dues coses:
  • La primera per recordar-vos que, com cada any, no fem reunions de Do de Pit durant les vacnces escolars de Nadal. Així doncs ens retrobarem el divendres 9 de gener a les 18h al CAP Rambles, per seguir compartint, escoltant i donant un cop de mà entre tots. Igualment recordeu que podeu contactar amb nosaltres per mail o bé per telèfon en cas que tingueu cap consulta.També disposeu dels serveis de pediatria i ginecologia, que resten oberts, i del contacte de les companyes de Porta'm a prop. Us deixem l'enllaç on trobareu dades dels telèfons de tot plegat. http://dodepit.blogspot.com.es/2013/07/suport-la-lactancia-lestiu.html
  • La segona per informar-vos que el tercer divendres de cada mes, contarem amb la Rafi López, assessora en lactància i creadora de la web dormirsinllorar.com, per parlar de tot el tema del son i la lactància. 
  • I en últim lloc però no menys important, per desitjar-vos bones festes!! 
 
Gracias a todas las madres que nos habéis acompañado durante estos 365 días llenos de luz, de dudas,  de leche, de sonrisas y de lágrimas. Gracias a vuestro esfuerzo y constancia, vuestros bebés crecerán con la esperanza de un mundo mejor.

Desde la Asociación prolactancia materna  de Tarragona DO DE PIT, queremos desearos una feliz Navidad y un 2015 lleno de buena leche.